Levelsz Beta Drink

  •   expertises:
  • > verantwoorde botanische lifestyle-frisdrank

Levelsz: de verantwoorde botanische lifestyle-frisdrank

Levelsz Beta Drink is een verantwoorde botanische functionele lifestyle-frisdrank, gemaakt om je mentale focus te stimuleren en je een hoger level te laten bereiken bij alles wat je doet of wilt gaan doen. Levelsz bevat geen cafeïne en taurine. Levelsz is geen energy drink. Levelsz is er voor je focus, het is een betadrink.

Levelsz verrast met de lancering van Levelsz Beta Drink een nieuwe suikervrije functionele frisdrank als alternatief voor de bekende functionele frisdranken. Levelsz bezit onder andere de botanicals moringa oleifera (de boom des levens) en olijfbladolie (top-antioxidant). Daarnaast bezit Levelsz magnesium, calcium en vitamine B6. Levelsz heeft een uniek smakenpallet dankzij de frisse smaken van granaatappel en cranberry en heeft een  verassend frisse 'bite' door toevoeging van red chili peperextract.

Peter Fransz ontwikkelde dit nieuwe drankje samen met zijn compagnons. Van smaak tot het uiteindelijke design van de blikbedrukking, waarbij de merkbeleving in alle uitingen sterk naar voren komt.

Bij FoodBoosters hebben wij ons samen met Brandsz ingezet om dit nieuwe merk onder de aandacht te brengen bij de retailkanalen en de consument. De online en de offline communicatie zijn hierbij goed op elkaar afgestemd, om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Voor meer info: www.levelszdrink.com

Contact

« Terug naar het overzicht