Carla Boonstra

  •   expertises:
  • > merkenbouwer
  • > strategische communicatie
  • > (team)events

"Als bruggenbouwer help ik organisaties met het creëren van social impact."

Ik ben een merkenbouwer die organisaties op de kaart zet en ze helpt een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Deze bereidheid zet ik samen met die organisaties om in concrete acties die niet alleen een merk versterken, maar ook social impact realiseren. Ik zorg voor (meer) verbinding met hun omgeving. Dit levert zowel de omgeving als de organisatie een grote meerwaarde op, echt een win-winsituatie dus.

Tijdens mijn loopbaan heb ik in diverse branches bij zowel profit- als non-profitorganisaties veel ervaring opgedaan met on- en offline marketingcommunicatie, social media, projectmanagement en sales. Daardoor heb ik een brede helikopterview ontwikkeld en doorzie ik snel wat de pijnpunten zijn.

Door het doen van vrijwilligerswerk heb ik uitgebreid kennisgemaakt met sociaal-maatschappelijke instellingen en natuurorganisaties. Deze sectoren hebben heel verschillende werkwijzen en werelden. Door ze cross-sectoraal met het bedrijfsleven te verbinden, worden beide typen organisaties krachtiger en ontstaat een win-winsituatie. Doordat ik zowel de pet van het bedrijfsleven als die van maatschappelijke organisaties op kan zetten, verloopt de samenwerking soepel en snijdt het mes aan twee kanten. Ik fungeer dus als een soort bruggenbouwer. Ik hou ervan strategische vraagstukken te vertalen naar te behalen doelen en stel concrete actie- en projectplannen op waarmee social impact wordt gerealiseerd. 

Ik ga voor versnelling van projecten en geef nét even een andere creatieve draai aan de knoppen, waardoor een project of merk nét dat verschil kan maken. Samenwerken geeft me positieve energie.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/carlaboonstra/
Website: https://met-swoeng.nl/

Contact

« Terug naar het overzicht