Gilbert van Asselt

  •   expertises:
  • > merkengemachtigde
  • > merkenbescherming
  • > merkonderzoek

"Goed advies bij merk- en modelbescherming is van cruciaal belang."

Als merken- en modellengemachtigde bij Merkenbureau Van Asselt hou ik me bezig met verschillende aspecten van merk- en modelbescherming. Na vele jaren als praktijkvoerder en manager te hebben gewerkt voor meerdere grote merkenbureaus, besloot ik in 2010 een eigen merkenbureau te beginnen. De wens om ondernemer te worden was altijd al onderhuids aanwezig. Het is mijn doel om samen met de ondernemer die zijn of haar merk of model (vorm van een product of verpakking) wil beschermen of een merk of model wil gaan gebruiken, te bepalen hoe en langs welke route het betreffende merk of model het beste beschermd kan worden. In de ideale situatie word ik al in de fase van het creëren van het merk betrokken en adviseer ik over voorbeeld de juridische haalbaarheid van het gebruik en de registratie van het merk. 

Uit ervaring weet ik dat er heel verschillend wordt gedacht over merkbescherming en merkregistraties. Men is niet vaak goed geïnformeerd en niet goed geadviseerd, wat kan resulteren in het nemen van verkeerde beslissingen, met alle gevolgen van dien. 

De werkzaamheden en diensten waarmee ik ondernemers van dienst kan zijn: merkonderzoek, merkregistratie, merkbewaking, conflictbehandeling, modelregistratie en advies over merk- en modelbescherming in het algemeen.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gilbert-van-asselt-16477229/
Website: http://www.merkenbureau-vanasselt.nl/

Contact

« Terug naar het overzicht