Henk Krikke

  •   expertises:
  • > sales
  • > marketing & mediation
  • > productontwikkeling
  • > funcooking chef
  • > foodtruck chef/entertainer

“Ik onderneem met passie en een missie, en met mesologie als uitgangspunt."

Als uitbater van Indonesisch eethuisje Satay onderneem ik met passie en een missie, en met meselogie als uitgangspunt.

Wat ik nog meer doe? Ik ben actief voor De Maakfabriek, een herstelwerkplaats voor spullen met emotionele waarde. Ik ben mentor en stimulator van studenten, waarbij ik werk met de formule-aanpak. Delen = vermenigvuldigen. Voor dit jaar: code 27! Verder organiseer ik als 'kapitein Kookplaat' inspirerende kookworkshops noem ik mezelf ben foodtruck en snooker machinist.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/henk-krikke-7a50657b/
Website:  http://www.clubsatay.nl/

 

Contact

« Terug naar het overzicht