Kor van der Meulen

  •   expertises:
  • > finance
  • > crowdfunding
  • > sponsoring
  • > subsidies

"Graag werp ik een helder financieel licht op je plan, merk of product."

Als ondernemer hou ik van avontuur. Hoewel mijn achtergrond vooral te maken heeft met automatisering, heb ik veel affiniteit met food & beverages, en dan met name met koffie. Zo ben ik mede-eigenaar van de Leeuwarder vestiging van Bagels & Beans en van het koffiemerk DutchBeans, en opende ik eind 2014 de hippe koffiebelevingswinkel en conceptstore Vinny & Jo. Verder ben ik medeorganisator van de populaire vintage brunchmarkt Smûk en Smikkel in Leeuwarden. Daarnaast laat ik me (zo nu en dan) ook in de gemeentelijke politiek gelden. Door al deze activiteiten beschik ik over ruime ervaring en een uitgebreid en gevarieerd netwerk.

Graag spar ik met ondernemers over nieuwe, uitdagende plannen. Kansen zien en creëren en er vervolgens vol voor gaan: dat kenmerkt mijn manier van werken. Ondernemen zonder rekening te houden met financiële risico’s of kansen, is gedoemd te mislukken: initiatieven komen niet van de grond, kansen gaan voorbij vanwege investeringsangst. Natuurlijk zijn er banken en investeerders die jouw ambitie en visie graag ondersteunen, maar hebben zij ook feeling met de markt van food & beverages waarin je je begeeft?

Met mijn expertise op het gebied van financiën, (crowd)funding en start-ups, werp ik een helder financieel licht op businessplannen, investeringen, subsidieaanvragen, algemene financiële afspraken, kostprijsberekeningen, winstmarges, sponsoring, fondsenwerving, enzovoort. Samen beoordelen we de financiële haalbaarheid van je project en vinden we er indien nodig een passende financiering bij, bijvoorbeeld via crowdfunding.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/korvandermeulen/
Website: https://www.bagelsbeans.nl

Contact

« Terug naar het overzicht