Timo ter Voort

  •   expertises:
  • > productontwikkeling binnen de agri- & foodsector
  • > expert urban farming

"Succesvol innoveren: eerst denken, dan doen."

Innoveren is vaak gericht of vernieuwing en verandering, maar soms gaat het vooral om dingen anders doen of zelfs niet meer doen. Oftewel: innoveren door te elimineren.

De praktische en wetenschappelijke kennis van biologische processen, procestechnologie, bedrijfskundige processen, technische aspecten van materialen en processen, in combinatie met commerciële vaardigheden, maken mij een innovator, trendsetter en pionier, maar vooral een ondernemer die inspeelt op thema’s zoals duurzaamheid en rentmeesterschap.

Sinds 1991 ben ik betrokken bij een groot aantal innovaties binnen uiteenlopende sectoren: van de agri- en foodsector tot de meubelindustrie, van de zorg- tot de bouwsector. Innoveren zit in mijn DNA. Met mijn 'hands on'-mentaliteit begeleid ik je van idee tot en met realisatie, of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuw product of nieuwe dienst, of om procesinnovatie.

Graag help ik om je organisatie bij het innovatieproces te betrekken en betrokken te houden, het proces te bewaken, de snelheid erin te houden, resultaatgericht te innoveren, focus te houden en door te gaan waar anderen allang zouden zijn afgehaakt. Daarmee maak je met jóúw innovatie het verschil in de huidige, continu en snel veranderende markt.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/timo-ter-voort-62a41b14/
Website: http://livingfoods.nl/nl/home/

Contact

« Terug naar het overzicht